Maling

Sweet Treats fra Little Greene

Sweet Treats fra Little Greene

Farver designet til at skabe varme og komfort

Farvepaletten 'Sweet Treats' fra Little Greene er en samling af 9 fantastiske malingsfarver med 8 helt nye farver og 1 klassiker. Her er fundet inspiration i nydelse og afslapning med farver gendannet fra historiske vægge og træværk fra forskellige steder varetaget af National Trust - og selvfølgelig traditionsbundet bagværk!

'Sweet Treats' farverne formår bestemt at skabe en varm og indbydende atmosfære i hjemmet - farverne er nemlig et udvalg af neutrale beige og brune nuancer, som honning, chokolade og karamel. Netop disse farver giver dig rig mulighed for at skabe en hyggelig og omsluttende indretning, som appellerer til alle sanser.

Little Greene

Chocolate Colour

Den mørkeste af farverne i denne farvepalette. Det siges, at både George Frideric Handel og Benjamin Franklin fik malet deres hoveddøre i denne rige, næsten spiselige nuance.

Chocolate Colour fungerer også rigtig godt indenfor; Brug den som et varmere alternativ til eksempelvis mørkeblå og sort.

Se farven

Little Greene

Ganache

En velkendt og højt elsket (af mange) glasur til bagværk. Og farven Ganache er lige så lækker som den lyder.

Denne farve blev fundet malet på loftet i Blickling Hall i Norfold efter en oversvømmelse - den havde før været gemt væk i næsten 100 år. Selvom farven i sig selv er mørk, så overvej at kombiner den med den mørkere Chocolate Colour - det vil bestemt være en design statement med både historik og moderne aner!

Se farven

Little Greene

Muscovado

En farve, som emmer af sødme. Muscovado er inspireret af den rene og uraffinerede sukker af samme navn. Farven har en dyb, rig og varm jord-rød nuance, der er absolut perfekt som lærred til den overdådige indretning.

Se farven

Little Greene

Affogato

Du kender den måske? Den lækre kaffebaserede drik med vanilje is og et shot varm espresso over toppen...

Denne italiensk inspirerede farve er smuk i kombination med mørke brune nuancer, som instantly vil skabe et dragende og sofistikeret udtryk.

Se farven

Little Greene

Galette

En populær farve i 1819, som 200 år efter er blevet et symbol på god smag. Denne orange-brune nuance er gendannet fra scene dørene i Theatre Royal - det eneste overlevende teater i Storbritannien.

Se farven

Little Greene

Split Pink

Denne brune nuance med et touch af lyserød er en elegant og varm farve. Og detop derfor pryder Split Pink blandt andet væggene i Wimpole Hall i Cambridgeshire.

Se farven

Little Greene

Mochi

Denne farve blev designet tilbage i det 18. århundrede og pryder blandt andet spiserummet i den storslåede National Trust landejendom, Calke Abbey.

Se farven

Little Greene

Bombolone

Her har vi endnu en Sweet Treat nuance, som er inspireret at søde sager. Farven Bombolone stammer fra den italienske bomboloni; en fyldt doughnut, der spises som snack eller dessert.

Se farven

Little Greene

Madeleine

En afdæmpet, gylden nuance, som har sin inspiration fra den delikate svampekage, der blev nydt af blandt andet den franske romantik forfatter, Marcel Proust.. endda så meget, at han referer til den i sit værk 'På jagt efter den tabte tid'. Frasen 'madeleine de Proust' er senere blevet et term for at modtage et minde på grund af et sensorisk indtryk.

Se farven