Tapetforum Silkeborg

I Silkeborg finder du vores 1600 m² store lager kombineret med butik - og her tilbyder vi meget mere end blot maling og tapeter. Udover Tapetforum sortiment huserer denne adresse også vores Picment A/S hovedkontor, kundeservice og lager. Siden 1983 har vi her, i hjertet af Jylland, samlet alt under ét tag. Vores faciliteter omfatter derfor både showroom, farvehandel og hobbyshop, som rummer et imponerende sortiment af varer inden for kategorier som maling, spartel, træbeskyttelse, stuk, tapet og meget mere.

Din lokale tapet- og farvehandel i Silkeborg

I vores butik på Bredhøjvej 23 i Silkeborg, har vi uddannede fagfolk med over 40 års erfaring i branchen, som står klar til at hjælpe dig med dit næste indretningsprojekt, hvad end det er privat eller erhverv.

Med knap 5000 tapeter på hjemmesiden og endnu flere i baghånden, har vi et af Danmarks største og bedste udvalg af tapeter, så her er noget til enhver stil og smag. Er du på udkig efter maling, kan vi også her tilbyde dig produkter i høj kvalitet fra både Little Greene og Jotun.

 

Little Greene

Maling

Se det imponerende udvalg af fantastiske farver hos Tapetforum i Silkeborg.

Little Greene Paints
Din lokale farvehandel siden 1983
Autoriseret Jotun forhandler siden 1983

Tapetforum Silkeborg

Autoriseret Jotun forhandler siden 1983

Velkommen til...

Danmarks største udvalg af tapeter

Knap 5000 tapeter er tilgængelige her på vores online shop, men det er langt fra vores fulde sortiment. Hos Tapetforum Silkeborg har vi en stor udstilling med mere end 170 tapeter på display og yderligere +11000 tapeter klar til at imponere i vores nøje udvalgte sortiment af tapetbøger fra kvalitetsbeviste brands. Og bare rolig, vi hjælper dig hjertens gerne med at sortere ud i mængden.

Personlig service med høj faglighed

Hos Tapetforum Silkeborg har vi samlet hele paletten af dygtige fagfolk. Her kan du blandt andet møde farvehandlere, indretningskonsulenter, mønsterdesignere og inkarnerede farvenørder. Ses vi?