Book en konsulent

Få ekspertrådgivning med vores hjemmekonsulenttjeneste. Hos Tapetforum tilbyder vi en omfattende konsulenttjeneste, der er skræddersyet til at forvandle dit private hjem eller arbejdsmiljø ved hjælp af skønne tapetdesigns, maling og andre overflade produkter.

Konsulent der vejleder omkring valg af farver

Vores styrke hos Tapetforum er vores evne til at skabe skræddersyede farveløsninger. Vi assisterer dig med at sammensætte specialdesignede løsninger inden for tapet og maling, der passer perfekt til dine præferencer. Vores ekspertise inkluderer også rådgivning om opsætning, malingsteknikker, materialevalg og de seneste trends på markedet.

Konsulentbesøg 

Prisen for et konsulentbesøg er 2.500,- inklusiv moms. Hvis adressen er mere end 20 km væk fra en af vores butiksadresser, pålægges et kørselstillæg på 5,- pr. km.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan realisere dine visioner for farver og indretning. Uanset om det drejer sig om et større erhvervsprojekt eller en opdatering af dit private hjem, tilbyder vores hjemmekonsulenttjeneste en personlig tilgang til at imødekomme dine individuelle behov og skabe en smuk og funktionel rumoplevelse. Lad os assistere dig med at skabe stilistiske forandringer, der udstråler personlighed og skaber et inspirerende miljø.

Sådan booker du farvekonsulent

  • Kontakt vores kundeservice på info@tapetforum.dk eller 70 27 80 10 for at afgive dine kontakt oplysninger, samt en kort beskrivelse af projektet. Du kan også udfylde formularen herunder.
  • Vores konsulent ringer dig op til en uforpligtende, indledende samtale, så vi kan spore os ind på, hvad vi skal medbringe af materialer på besøget.
  • Vores konsulent kommer ud på din valgte adresse, gennemgår projektet og kommer med vores anbefaling.
  • Inden for få dage fremsender vi dig en detaljeret oversigt, som også inkluderer et tilbud.

Vi glæder os til at være en del af dit næste projekt!

Konsulent besøg

Udfyld formularen her

Indtast dit navn, din e-mail samt en lille note omkring dit projekt og ønske om at booke en designkonsulent, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Morten B.

Designkonsulent til private og erhverv

Hos Tapetforum står vi klar med et team af erfarne designkonsulenter, der dagligt dedikerer sig til at finde de perfekte produkter til en bred vifte af projekter. Vidste du, at Morten har fundet det contract tapet (som lever op til særligt høje krav), der pryder væggene på Copenhagen Marriott Hotel?