Lokationer

København

Frederiksberg Allé 44
1820 Frederiksberg
Tlf: 72 27 56 00

Århus

Skt. Pauls Kirkeplads 19
8000 Århus C
Tlf: 72 10 91 00

Silkeborg

Bredhøjvej 23
8600 Silkeborg
Tlf: 70 27 80 10

Butikker

Vi har 3 fysiske lokationer, hvor du kan komme forbi og bladre løs i tapetbøger og forelske dig i mønstre og farver. Her kan du også få en kort eller lang snak med vores personale om dine udfordringer og dine ønsker - og så hjælper vi dig bedst muligt i mål med projektet.

København

På Frederiksberg finder du vores flotte showroom, hvor du altid kan finde et stort udvalg af tapeter, maling og tilbehør. Butikken lagerfører blandt andet Little Greene og Jotun maling, og har desuden et stort udvalg af tapetbøger, hvori du kan se og mærke kvaliteten af tapeterne. 

Blandt personalet finder du både farvehandlere, tapetdesignere og indretningskonsulenter, som er klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Silkeborg

I Silkeborg finder du vores 1600 m² store lager kombineret med butik. Det er samtidig her vores kundeservice har sin daglige gang. I modsætning til vores 2 andre lokationer, bliver du her mødt af en mere rå lagerbygning med et stort udvalg af maling, tapet m.m. direkte på hylderne.

Århus

På hjørnet ved Skt. Pauls Kirkeplads finder du vores lille charmerende showroom. Butikken i Århus lagerfører ikke tapet og maling, men fungerer som et showroom, hvor du kan se et stort udvalg af vores tapeter, Jotuns mest populære farver samt et væld af stuk prøver og selvklæbende folie.