• Man - Tors
   Fre
   Lør

   10.00 - 17.30
   10.00 - 18.00
   11.00 - 15.00

  • Frederiksberg Allé 44
   1820 Frederiksberg

Tapetforum København

I vores showroom på Frederiksberg Allé finder du vores samling af Jotuns Lady malinger samt maling fra Little Greene, som vi kan blande direkte i butikken i alle tilgængelige, smukke nuancer. Derudover præsenterer vi et omfattende udvalg af de seneste produkter inden for tapeter, fototapeter og alternative vægbeklædninger.

Butikken besøges flittigt af en bred vifte af besøgende, herunder private kunder, indretningsdesignere, arkitekter og forhandlere. Alle kommer med det fælles formål at opdage det allerfineste inden for tapet, vægbeklædning og maling.

I vores butik kan du fordybe dig i en verden af æstetiske overflader, mønstre og farvepaletter. Vores kompetente personale står klar til at guide dig, så du er mere end velkommen til at kigge forbi, om du har spørgsmål eller blot ønsker inspiration i forhold til de seneste farve- og mønstertendenser.

Vi ser frem til at byde dig hjerteligt velkommen.

Little Greene

Maling

Se det imponerende udvalg af fantastiske farver hos Tapetforum på Frederiksberg.

Little Greene Paints
Din lokale farvehandel siden 1983

Velkommen til...

Danmarks største udvalg af tapeter

Knap 5000 tapeter er tilgængelige her på vores online shop, men det er langt fra vores fulde sortiment. Hos Tapetforum Frederiksberg har vi en stor udstilling med mere end 150 tapeter på display og yderligere +11000 tapeter klar til at imponere i vores nøje udvalgte sortiment af tapetbøger fra kvalitetsbeviste brands.

Personlig service med høj faglighed

Hos Tapetforum Frederiksberg vil du møde dygtige fagfolk, når du træder ind af døren. Her kan du blandt andet møde farvehandlere, indretningskonsulenter, mønsterdesignere og inkarnerede farvenørder. Ses vi?